Actualitat

Foto: Twitter: @AAVVPontMajor

"Festegem el carrer", una proposta del projecte "Arts&Barris"; oberta a tots els veïns de Pont Major

dilluns 27 de juliol de 2020 | Cultura

“Festegem el carrer” és un projecte artístic de creació comunitària al barri de Pont Major, dins el programa “Arts&Barris”.

Una iniciativa que l’Ajuntament de Girona ha començat aquest mes de juliol i culminarà el setembre amb l’exposició al públic de les peces artístiques creades.

El responsable del projecte, Vicens Casasses, explica que la iniciativa vol ser un altaveu d’allò que els veïns pensen i opinen del seu barri.

El 24 de juliol es va celebrar el primer taller obert al Centre Cívic del barri i es repetirà el pròxim 29 de juliol, a les 6 de la tarda, prop de l’Institut Narcís Xifra. Entre les activitats, es construirà un mapa emocional del barri, a partir de relacionar emocions amb diferents indrets o s’emplenarà una pissarra amb la visió de cada veí sota la frase “El meu barri és…”.

Vicens Casasses recalca que al barri conflueixen diferents classes socials, cultures i edats i que la dificultat del projecte serà englobar-los a tots.

El projecte “Arts i Barris” també farà activitats a altres barris de la ciutat, com el de Santa Eugènia i Can Gibert del Pla, Sant Narcís, Girona Est, L’Esquerra del Ter, Pla de Palau i Sant Pau, i el Barri Vell - Mercadal.

Tall de veu_Vicens Casasses_diversitat

Tall de veu_Vicens Casasses_proposta

Tots els podcasts Escoltar ara