Actualitat

Foto: Creu Roja Girona

Creu Roja podria donar feina, junt amb la Generalitat, a una cinquantena de persones com a agents de salut que puguin informar a zones costaneres

dilluns 27 de juliol de 2020 | Societat

Creu Roja Girona ha atès des del passat mes de març un total de 427 persones en l’àrea d’Ocupació arran de la situació generada per la pandèmia de la Covid 19 i ha introduït 65 persones al mercat laboral.

Des de l’entitat creuen que ara s’estan incrementat les necessitats relacionades amb l’accés a l’ocupació, i per això aquesta és una de les prioritats en aquesta 'segona fase' de la resposta de Creu Roja.

Jordi Martori, Coordinador de Creu Roja Girona, explica que aquesta setmana s’està acabant de treballar amb la Generalitat la incorporació d’entre 50 i 60 contractes temporals com a agents de salut a les zones costaneres gironines.

En l’àmbit de l’ocupació, Creu Roja seguirà treballant en 4 línies d'informació, orientació i capacitació, a més de mantenir les ajudes bàsiques com el repartiment d'aliments.

Des que va esclatar l’estat d’alarma, Creu Roja Girona ha donat més de 50 mil respostes a necessitats de persones. Arreu de l’Estat Espanyol, Creu Roja havia previst atendre 2 milions 400 mil persones fins al mes de desembre, i aquesta xifra ja s’ha assolit aquest mes de juliol.

Tall de veu_Jordi Martori

Tots els podcasts Escoltar ara