Actualitat

Foto: Twitter: @CayetanoGi

L'UniGirona arranca la campanya d'abonaments per la temporada vinent. Fontajau serÓ un espai segur, amb capacitat per 2.150 espectadors i de moment nomÚs estaran disponibles les renovacions dels abonats

divendres 24 de juliol de 2020 | Esports

“T’enyoro Uni”. Aquest Ús el nom que ha rebut la campanya d’abonaments de l’Spar Girona per la temporada 2020-2021 desprÚs de la suspensiˇ de la lliga pocs dies desprÚs de la final de la Copa de la Reina.

Segons les directrius de la Generalitat, el Pavellˇ de Fontajau podrÓ acollir finalment uns 2.150 espectadors garantit les mesures de seguretat, augmentant aixÝ la opciˇ inicial de 980 espectadors.

Ho explica Pere Puig, director esportiu de l’Spar Girona, que afegeix que es prioritzarÓ la renovaciˇ dels actuals abonats.

Fins al dia 31 de juliol es podran fer les renovacions en packs de quatre persones. Ja entrats al 7 d’agost, s’obriran les renovacions dels packs de 3, de 2 i els individuals. Per aquells aficionats que no fossin socis fins i vulguin ara unir-se al club, hauran d’esperar-se al 15 d’agost.

La Lliga Femenina Endesa engegarÓ el 19 de setembre i l'Spar Girona s'estrenarÓ amb el Movistar Estudiantes a Fontajau. L'˙ltim partit de la primera i la segona volta de la fase regular serÓ contra el PerfumerÝas Avenida, el gran rival de les gironines.

Tall de veu_Pere Puig

Tots els podcasts Escoltar ara