Actualitat

Foto: Twitter: @educacio_gi

Girona portarÓ dilluns a ple un pacte contra la segregaciˇ escolar

divendres 24 de juliol de 2020 | Educaciˇ

La regidora d’Educaciˇ, Eva Palau, confia en arribar un acord amb les dues escoles gironines que segreguen per sexe.

El pacte contra la segregaciˇ escolar es va comenšar a plantejar l’octubre del 2016 i la setmana passada, el 16 de juliol, es va aprovar al ple del Consell Municipal, un ens creat el curs passat per treballar la segregaciˇ escolar a la ciutat de Girona. Ara, aquest pacte es portarÓ dilluns a ple.

Sˇn declaracions de la regidora d’Educaciˇ de l’Ajuntament de Girona, Eva Palau, ahir a una entrevista a Els 4 Rius de Girona FM.

Pel que fa a les dues escoles que segreguen per sexe a Girona, les Alzines i el Bell-lloc, Palau exposa que no Ús el model pel qual aposta la ciutat de Girona per˛ considera que un any de marge per plantejar-se el seu model educatiu Ús molt poc, i mÚs tenint en compte com ha estat el darrer curs. En tot cas, la regidora confia a arribar a un acord amb aquestes escoles, sempre que es plantegin deixar de segregar per sexe. Sˇn declaracions d’Eva Palau.

La regidora insisteix que des del govern defensen l’escola concertada com a proposta educativa alternativa mentre no ho pugui assolir la p˙blica.

Tall de veu_Eva Palau_pacte

Tall de veu_Eva Palau_segregaciˇ sexe

Tots els podcasts Escoltar ara