Actualitat

Foto: Twitter: @LLIBRERIA22

Recull dels escriptors i escriptores que passaran avui per la Plaça Independència

dijous 23 de juliol de 2020 | Cultura

A la tarda, de les 4 a les 10 del vespre, a la Plaça Independència, diversos escriptors i escriptores faran signatura dels seus exemplars.

Els primers autors, que hi seran de les 4 i quart a les 5, són:
- Albert Soler amb Estavem cansats de viure bé. Un recull d’articles des de finals del 2016 fins a l'octubre de 2019 que mostren els actes ridículs dels màxims dirigents a Catalunya des d’una mirada escèptica.

- Jordi Policarp presentarà Res no serà igual.

- Xavier Margenat amb el seu conte infantil Sant Jordi i el drac devorallibres.

- i Laia Berloso signarà El mar que més m’estimo.

De 5 a 6 s’hi trobaran:
- Lia Bertran, il·lustradora i autora del conte El nen que no somreia mai i altres títols. Un llibre infantil que destaca l’importància de somriure.

- Carles Sala amb l’obra Diversos.

- Núria Esponellà torna amb una història de superació humana ambientada a la Vall de Núria, La filla de la neu i altres títols, on explicant la vida d’una jove parella ens endinsa a la construcció del cremallera dels anys trenta del segle passat.

- i Maria Mercè Cuartiella presentarà La font i els dies.

De 6 a 7 serà el torn de:
- Anna Carreras amb Halley 2042, una novel·la de gènere negre i de ciència-ficció on la protagonista es veu enmig en una trama criminal mentre intentava escriure un conte.

- Maria Mercè Roca signarà Al final t’agradaré.

- Ramon Iglesias presentarà Cròniques des del centre de l’univers.

- i Natàlia Boadas i Ona Anglada visitaran Girona amb la versió escrita de Les de l’hoquei, una série catalana amb gran èxit.

De 7 a 8, signaran llibres:
- Martí Gironell amb la nova versió d’El pont dels jueus i el seu darrer llibre La força d’un destí, una novel·la de sacrifici i esforç per part d’un jove català que escapa de l’Espanya franquista i intenta fer-se un lloc al Hollywood daurat.

- El gastrònom Jaume Fàbrega amb La cuina de la Costa Brava i el pirineu gironí, un exhaustiu receptari amb més de 200 plats per descobrir i assaborir la cuina de casa nostra.

- Miquel Correyero presentarà Girona Nocturna.

- i Montse Bassa i Dolors Bassa amb Carregades de raons, una obra escrita a quatre mans en la qual les germanes Bassa se sinceren per parlar-nos de tot allò que han viscut des d’octubre del 2017.

A més, també hi haurà un entarimat on s’hi desenvoluparan activitats infantils de petit format com l’Hora del conte amb Albert Quintana, o una signatura-espectacle amb l’escriptor i ventríloc Xavier Margenat per fomentar la lectura entre els més petits.

De 8 a 9:
- Carles Porta torna amb el seu darrer llibre Crims. En ell es podran trobar nous crims i assassinats mai explicats en altres programes.

- Mar Bosch presentarà La dona efervescent, on recuperant la protagonista de la seva obra “les generacions espontànies” mostra una visió crua i desmitificadora de la maternitat.

- Carles McCragh signarà exemplars d’Un pas cap al Nord-oest.

- i Marta Gubau, Tenim un cor per tu.

I finalment de 9 a 10 del vespre, presentaran:
- Xavier Corominas amb Els viatges de la meva vida.

- Roger Costa Pau amb el poemari I en qui, l’ofec?, un recull que ja va merèixer el Premi de poesia Joan Teixidor; però l’edició present ha estat ampliada amb el trajecte de l’autor cap a l’autoconeixement.

- Adriana Barcia presentarà Efluvis domèstics.

- i Àlex Heroll, Els mastegadors de cendra.

Tots els podcasts Escoltar ara