Actualitat

Foto: Guanyem Girona

Guanyem Girona demana que Marta Madrenas es dediqui 100% a la ciutat i renunci´ a altres cÓrrecs, com l'escˇ de Junts per Catalunya al Parlament

dimecres 22 de juliol de 2020 | PolÝtica

El grup municipal portarÓ la proposta a ple i demana el suport de la resta de grups municipals, incl˛s l’equip de govern.

El grup municipal de Guanyem Girona portarÓ dilluns al ple municipal una mociˇ perquŔ l’alcaldessa Marta Madrenas es dediqui exclusivament a la ciutat de Girona i deixi els cÓrrecs al Parlament, al CongrÚs espanyol o a la Diputaciˇ. El grup municipal considera que Ús una de les mesures que cal prendre de manera immediata per millorar la gestiˇ de la ciutat en un context complicat i per aix˛ preveu rebre el suport de tots els grups municipals.

Lluc Salellas Ús el portaveu de Guanyem Girona

Salellas afegeix que la darrera setmana ha estat especialment perjudicial amb “3 derrotes pel govern de Marta Madrenas”: l’aturada del projecte Casa Pastors, la marxa del portaveu de govern Carles Ribas i la ubicaciˇ del nou Trueta.

Guanyem Girona assegura que ha estat treballant la proposta amb altres grups municipals i confia que la mociˇ prosperarÓ.

Tall de veu_Lluc Salellas_derrota

Tall de veu_Lluc Salellas_100%

Tots els podcasts Escoltar ara