Actualitat

Foto: Costa Brava Girona Convention Bureau

L'Associació d'Hostaleria de Girona assegura haver tingut més d'un 50% de cancel·lacions aquesta setmana i que les ocupacions ara, en plena temporada alta, oscil·len entre el 20 i el 25%

dimecres 22 de juliol de 2020 | Societat

L’Associació d'Hostaleria de Girona, defineix com a “trist i desanimat” aquest mes de juliol.

Assegura que arrel de les restriccions aplicades a Barcelona i Figueres, des del passat dijous han patit més d’un 50% de cancel·lacions.

Josep Carreras, president de l’Associació d'Hostaleria de Girona, apunta que les restriccions a Barcelona han fet perdre el mercat de l’àrea metropolitana i que alhora, el turisme francès, dubta a venir a la província davant la por que es tanqui la frontera.

En aquest sentit, Josep Carreras explica que el sector hoteler a Girona està registrant a hores d’ara al voltant d’un 20% d’ocupació, tot i estar en temporada d’estiu.

D’altra banda, pel que fa al sector de la restauració, Carreras apunta que acostuma a davallar en temporada d’estiu i aquest any, s’està salvant pels consumidors del territori.

Carreras exposa que Catalunya rep una percepció negativa per part dels turistes i per això no aposten per venir a Girona de vacances. Insisteix en que el sector de l’Hostaleria es troba en una situació d’incertesa total i no s’atreveixen a fer previsions per les pròximes setmanes.

Tall de veu_Josep Carreras_ocupació

Tall de veu_Josep Carreras_restauració

Tots els podcasts Escoltar ara