Actualitat

Foto: Twitter: @unigirona

Júlia Soler, nova confirmació de l'UniGirona

dimarts 30 de juny de 2020 | Esports

Aquesta darrera temporada, l’aler banyolina ha alternat la participació al Citylift GEIEG Uni de Lliga Femenina 2 amb el primer equip.

Júlia Soler es va estrenar a la pista amb l’UniGirona la passada temporada a la final de la Lliga Catalana i també va debutar tant en Lliga contra l’ Al-Qázeres com a Euroleague contra el Schio. Ara, amb només 18 anys, passarŕ a formar part de l’equip de Lliga Femenina 1 la temporada vinent a temps complet per reforçar el joc exterior del conjunt gironí.

Pere Puig, director esportiu de l’Spar Uni Girona, celebra la incorporació d’una jugadora de “la casa” al primer equip i que esperen que sigui una continuació del que va ser Eva Bou, Marta Xargay o Člia Ros.

La del Pla de l’Estany va iniciar la temporada aconseguint l’or a l’europeu U18 de 3×3 i ha acabat la seva primera campanya com a amateur amb 9,7 punts, un 37,6% d’encert en tirs de camp, 3,5 rebots i 4,9 de valoració en 20 minuts de mitjana.

Amb la confirmació de Soler, l’Spar Uni Girona ja compta amb 10 jugadores confirmades per la temporada vinent, junt amb Paola Ferrari, Sonja Vasic, Chelsea Gray, Laia Palau, María Araújo, Helena Oma, Frida Eldebrink, Julia Reisingerová i Adaora Elonu.

Tall de veu_Pere Puig

Tots els podcasts Escoltar ara