Actualitat

Foto: Twitter: @ccgirones

El Consell Comarcal del Gironès dona el tret de sortida a la campanya d'estiu amb la nova guia turística de la comarca, "Descobreix el Gironès"

dimarts 30 de juny de 2020 | Societat

La nova guia turística del gironès renovada és la impulsora d’aquesta nova campanya que promou el Consell Comarcal del Gironès i que pretén donar a conèixer l’extens patrimoni i atractius turístics i contribuir a la reactivació del sector turístic gironí.

Amb aquesta idea, s’ha decidit renovar l’estil que hi havia fins ara i s’ha apostat per un disseny senzill, que combina les fotografies i les il·lustracions amb un contingut elaborat i un llenguatge amè i proper al visitant.

La guia recull els principals atractius de la destinació: patrimoni cultural i natural, rutes, museus, suggeriments de l’oferta d’oci i restauració, allotjaments i esdeveniments, i s’estructura en diferents capítols pensats per captar l’interès del visitant i suggerir-ne la lectura. Ho explica Àdam Bertran, conseller de Turisme i Cultura del Consell Comarcal del Gironès.

A la guia també es detalla tot tipus d’informació pel que fa al sector de les autocaravanes. Són declaracions d’Àdam Bertran.

La publicació estarà disponible en quatre idiomes – català, castellà, anglès i francès – repartits en dos models bilingües, un en català i francès i l’altre en castellà i anglès, i es podrà trobar tant a l’Oficina comarcal de Turisme Punt de Benvinguda Girona Gironès, com a la resta d’oficines de turisme de la comarca. A més, també estarà disponible a www.turismegirones.cat on l’usuari la podrà descarregar en format digital.

Tall de veu_Àdam Bertran_Autocaravanes

Tall de veu_Àdam Bertran_Guia turística

Tots els podcasts Escoltar ara