Actualitat

Foto: Facebook: @teatregirona

Un estiu més, l'EscèNit torna a oferir a totes les gironines i gironins una programació de Circ a partir d'avui

dilluns 29 de juny de 2020 | Cultura

Per la crisi de la Covid19, s'ha apostat més per companyies nacionals i de proximitat.

El Circ i l'humor són l'eix de la programació del Festival EscèNit de Girona que es desenvoluparà des d’avui i fins al 20 de juliol i es portarà a terme principalment a la Plaça del Pallol.

Durant el cicle es podrà gaudir de Sidecar, de la cia Pessic de circ, avui, on un motorista farà equilibris en el màstil incorporat en el seu sidecar en moviment i de Quim Masferrer, demà, a dalt d’un escenari amb rodes compartirà en directe i via on-line les històries del públic assistent. L’espectacle més poètic anirà a càrrec de Leandre Ribera amb el seu Rien a dire, el dimecres. La gironina Bleda ens presentarà Les Vacances de Madame Roulotte el dilluns 6 de juliol. Pere Hosta i Toti Toronell, els confitats d’aquest COVID, ens faran gaudir amb l’humor absurd de Nothing de Nothing el dimarts 7 de juliol.

L’altra aposta destacada és el PassejART, el 8 de juliol, una passejada per diversos números de circ emplaçats dins els Jardins de la Devesa, una proposta que barreja l’equilibri, el circ i la natura. El segueix Qui cu qui què quina de la cia Nom i el dimarts 14 de juliol acollirà l’espectacle premiat amb la medalla d’Or al Japó Welcome to my head, a càrrec de Kerol. I Gromic, clourà el cicle amb un recull dels seus millors moments el 20 de juliol.

L’assistència a l’espectacle serà obligatòria amb mascareta i respectant les distàncies de seguretat. Ho explica Rafel Sánchez, tècnic del teatre municipal i programador de l’EscèNit.

La programació és d’entrada gratuïta però aquesta vegada caldrà fer reserva prèvia en línia a través dels webs girona.cat/teatremunicipal o girona.cat/cultura. També es poden recollir les entrades físicament a les taquilles del Teatre Municipal. El festival està organitzat pel Teatre Municipal de Girona i compta amb el suport de la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya i Xarxa Transversal.

Tall de veu_Rafel Sánchez

Tots els podcasts Escoltar ara