Actualitat

Foto: Girona FM

La Biblioteca Carles Rahola de Girona obre avui al públic

dijous 25 de juny de 2020 | Infraestructures

Es faran dos torns d’estada, amb desinfecció entre torn i torn i per accedir a les instal·lacions s’haurà de fer una reserva prèvia i portar mascareta.

Les biblioteques municipals de Girona ja van reobrir el púbic fa 10 dies, el 15 de juny. Avui és el torn de la Carles Rahola, la única biblioteca de la ciutat gestionada per la Generalitat de Catalunya.

Des d’avui, passarà a oferir-se el servei de préstec compartit entre biblioteques i s’iniciaran també els serveis de consulta en sala i sala d’estudi, l’ús dels ordinadors i, de manera progressiva, s’anirà ampliant l’organització d’activitats culturals durant el mes de juliol.

Sílvia Sanahuja, Directora de la Biblioteca Carles Rahola, explica que per fer ús de tots aquests serveis s’haurà de fer una reserva prèvia, complir les mesures de seguretat pertinents i que s’establiran dos torns d’estada a les instal·lacions.

Sanahuja afegeix que aquests s'aniran ampliant en funció d’allò que es determini al pla sectorial de biblioteques per a l’etapa de la represa que actualment està en fase d’aprovació per part del Procicat. Entre altres aspectes, aquest pla inclou la normativa sobre l’aforament de les instal·lacions i les quarentenes que han de passar els documents entre préstec i préstec.

Tall de Veu _ Sílvia Sanahuja

Tots els podcasts Escoltar ara