Actualitat

Foto: @htrueta

Un mort més i 3 nous contagis a Girona

dijous 25 de juny de 2020 | Salut

Girona registra una nova defunció durant la jornada d’avui. El nombre total de morts s’eleva així a 806. També s’han detectat 3 nous casos de Covid, una xifra força més baixa que els darrers dies i que situa en 7.076 el total de contagis a la regió, la xifra més alta per sota de Barcelona i les àrees metropolitanes. En les darreres 24 hores no s’ha donat cap alta hospitalaria.

Segons les dades proporcionades pel Departament de Salut, només a Girona ciutat, es registren 222 defuncions i 1.365 casos confirmats de Covid 19, més enllà d’uns altres prop de 6 mil casos sospitosos sense confirmar avui dia.

A l’Estat Espanyol, durant la jornada d’ahir el Ministeri de Sanitat va notificar 2 noves defuncions. Des de l’inici de la pandèmia ja es documenten 28.327 defuncions. Pel que fa al nombre de contagis, segons el balanç publicat dimecres per Sanitat, les xifres s’han gairebé duplicat en una jornada: dimarts es van diagnosticar 108 nous contagis, i durant la jornada d’ahir prop de 200 casos nous. La xifra total sobrepassa ja els 247 mil infectats arreu del territori.

A escala internacional, a hores d’ara hi ha 9,3 milions de casos però l’Organització Mundial de la Salut ha apuntat que preveu assolir els 10 milions de contagis la setmana vinent.

Tots els podcasts Escoltar ara