Actualitat

Foto: Geieg

Els complexos esportius del GEIEG a Sant Ponç i Sant Narcís funcionen pràcticament al 100% durant aquesta fase de represa, amb limitacions d’aforament i mesures d’higiene i neteja

dijous 25 de juny de 2020 | Esports

Des del club han retirat algunes màquines esportives per tal que totes estiguin a 2 metres de distància. A més, les sales compten amb gel hidroalcohòlic per netejar-se les mans i les màquines quan s’hagin fet servir.

Pel que fa a les activitats dirigides, s’ha reduït la capacitat de les sales, es demana una distància de 2 metres entre una persona i l’altra i s’ha de sol·licitar cita prèvia que s’ha de reservar telefònicament o per la web del club. A les sales s’han habilitat dos circuits: un d’entrada i un altra de sortida. Són declaracions de Jesús Nateras, coordinador de l'àrea de fitness del GEiEG.

Aquesta última setmana ja s’han obert els vestidors i les dutxes encara que mantenint també les distàncies de seguretat. Així ho explica Carles Baldellou, cap de comunicació del GEIEG.

Des del club gironí fan una bona valoració de l’assistència d’usuaris tot i que remarquen que pel matí l’afluència és inferior a la tarda.

Tall de veu_Jesús Nateras

Tall de veu_Carles Baldellou

Tots els podcasts Escoltar ara