Actualitat

Foto: carbel.net

Els bombers atenen 92 avisos a comarques gironines durant la Revetlla de Sant Joan sense cap víctima mortal

dijous 25 de juny de 2020 | Societat

Els bombers han hagut d’actuar en 92 avisos a comarques gironines durant la Revetlla de Sant Joan de 8 del vespre a 8 del matí. Tot i això, no es va registrar cap incident important, i la majoria d’avisos van ser per incendis en mobiliari urbà, vehicles i habitatges.

Dels avisos a Girona, destaca un incendi a tres contenidors a l’avinguda Sant Narcís. Segons els bombers, la comarca amb més avisos ha estat la Selva, amb 33 avisos, seguit de l’Alt Empordà, el Baix, la Cerdanya, la Garrotxa i el Gironès. A Begur, van haver de treballar en un incendi que va destruir els fogons i els armaris superiors de la cuina d’un hotel i a Tossa de Mar van extingir el foc d'un arbre situat davant de la Casa de Cultura que es va incendiar degut a la pirotècnia.

Per la seva banda, el 061/Salut Respon va rebre 2.567 trucades arreu de Catalunya entre les 20 h del vespre d'aquest dimarts i les 7 h d'aquest dimecres.

A tot Catalunya, els Bombers de la Generalitat van atendre 709 serveis, una xifra que representa un 39,7% menys en relació a la revetlla de l'any passat, quan se'n van atendre 1.175.

Tots els podcasts Escoltar ara