Actualitat

Foto: jtorras.com

Els gimnasos gironins recuperen la seva activitat habitual durant aquesta nova normalitat i extremen les mesures de seguretat per donar confiança als usuaris

dimarts 23 de juny de 2020 | Esports

La nova normalitat ha tornat a omplir els gimnasos de gent que vol recuperar l’esport en espais tancats i continuar les seves rutines. Tot i això, les mesures de seguretat que s’estan donant són moltes i es demana vigilar amb l’ús de màquines i material esportiu.

De fet, des del gimnàs CEI de Girona, expliquen que no els ha faltat esperar a la nova normalitat per omplir el 90% de l’aforament del gimnàs que ja es va donar amb l’arribada a la fase 2. Només han comptat amb un parell de baixes, una donada per l’edat avançada de l’usuari i una altra a causa d’un ERTO. Són declaracions de Jordi Torras, director del CEI Girona.

Des de l’O2 Centre Wellness Parc del Migdia comenten que els primers dies d’obertura del centre, a partir del 15 de juny, hi havia pocs usuaris però que a mesura que han passat les setmanes han augmentat considerablement. Ho explica el director del complex esportiu, David López.

La rebuda de les noves mesures de seguretat també ha estat positiva per part dels usuaris dels gimnasos que diuen anar més tranquils que mai a fer les seves classes. És el cas de la Gemma Cuevas, usuària del Gimnàs FitFigueres.

De moment, el distanciament social de metre i mig, la desinfecció de mans i l'ús de mascaretes i guants serà d'obligat compliment.

Tall de veu_Jordi Torras

Tall de veu_David López

Tall de veu_Gemma Cuevas

Tots els podcasts Escoltar ara