Actualitat

Foto: Girona FC

El Girona al límit de la zona de play off

dilluns 22 de juny de 2020 | Esports

El Girona perd divendres contra l’Elx i es manté a la zona de play off, al límit, gràcies a la derrota del Mirandés i l'empat del Rayo.

El club blanc i vermell no va ser capaç d’aixecar el cap divendres contra l’Elx, rival directe, i una vegada més deixa la decisió de mantenir posicions a la classificació en mans dels altres. Durant el cap de setmana el Rayo va empatar contra el Depor i el Mirandés va perdre contra el Ponferradina, fet que permet als de Pep Lluís Martí seguir en 6a posició amb 49 punts.

Girona i Elx es van veure les cares divendres a l’estadi Martínez Valero en una jornada clau per l’accés a la zona d’ascens. Amb uns primers minuts que apuntaven al fet que els de Pep Lluís Martí podrien aixecar el cap i sumar la primera victòria després de l’aturada pel coronavirus, els blanc i vermells van anar perdent presència fins que l’Elx va anotar un punt al marcador a la segona part i va deixar sobre la taula l’1 a 0 final que faria al Girona baixar posicions per sota del seu rival.

El míster Pep Lluís Martí lamenta el resultat i repeteix que l’objectiu és sumar 3 punts partits rere partits, però defensa que l’equip va tenir oportunitats.

Els gironins no encerten a porteria des d’abans de l’aturada pel coronavirus, i ara posen el focus en la propera jornada, dimecres, actualment a un punt d’entrar a la zona de perill.

Tall de Veu _ Pep Lluís Martí

Tots els podcasts Escoltar ara