Actualitat

Foto: tempogirona.cat

Més d’una trentena de concerts gratuïts Km0 conformen la programació de la 12a edició del festival Tempo d’aquest any que encapçalen Joan Miquel Oliver i Pep Sala

dilluns 22 de juny de 2020 | Cultura

El festival Tempo, que es celebrarà del 16 de juliol al 15 d’agost al passeig Arqueològic de Girona, tindrà aquest any una 12a edició marcada per oferta totalment gratuïta de concerts i seguint les mesures de seguretat pertinents.

Des del festival sempre han comptat amb concerts Km0. Així ho explica Marc Faixedas, del festival Tempo.

Joan Miquel Oliver serà qui encapçalarà aquest cicle presentant el seu últim treball 'Elektra' el dia 16 de juliol. La meitat dels artistes seran dones però en registres totalment diferents, com ara Paula Bu, Belén Natalí, la cantautora Rusó Sala o la ghanesa Edna Sey. Pep Sala també actuarà, conjuntament amb Litus 3 o les cançons d'autor d'Eduard Canimas. Dins de la programació musical també hi haurà les actuacions de Carles Vidal, Joan Colomo o Marta Pérez.

L'edició d'enguany també mantindrà els vermuts musicals els dissabtes i diumenges a partir de la una del migdia. Els convidats també seran de gèneres musicals diferents i hi participaran Diego Armando DJ, que ha punxat en diverses ocasions al Sònar, la cantautora gironina Júlia Cutles o els Buena Onda, entre d'altres.

Aquest any, Martí Gironell tornarà a acostar els llibres al festival a partir del Tempo Llibres. En ell es comentaran i presentaran diverses publicacions conjuntament amb autors com Núria Pradas, Pilar Rahola i d'altres noms.

La programació d'enguany es farà fomentant l'espai a l'aire lliure al Barri Vell i el públic podrà seguir gaudint de les tapes i plats, així com també del servei de barra.

Tall de veu_Marc Faixedas

Tots els podcasts Escoltar ara