Actualitat

Foto: campinglasiesta.com

Entra en funcionament avui l’aplicació per saber si les platges de Palafrugell estan plenes

dilluns 22 de juny de 2020 | Societat

L’Ajuntament de Palafrugell posa avui a disposició dels ciutadans una nova secció, dins l’aplicació mòbil de Palafrugell, “Palafrugell al mòbil”, que permet a l’usuari, en temps real, saber si les platges es troben al màxim de la seva capacitat o encara compten amb places disponibles.

A l’aplicatiu cada platja disposa d’una descripció i del nombre total de persones que pot acollir, comptant amb la distància de seguretat. Mentre el color de la icona de la platja segueixi en color verd, la platja té capacitat i es pot seguir ocupant, en el moment que apareix el color vermell, vol dir que s’han exhaurit el nombre de places i els accessos a aquella platja concreta es tancaran fins que no s’alliberin places. La informació es pot consultar en temps real. Ho explica Laia Baró, responsable de projectes de Mostrarium.

Tot i que no s’establiran espais delimitats a la sorra, es demanarà mantenir el distanciament social en tot moment, es mantindrà obert un accés directe a l’aigua només pel bany i es controlarà la col·locació de tovalloles per reservar espai.

Les platges que comptaran amb el control d’accés i que es podrà consultar la seva disponibilitat a l’aplicació són Tamariu, Llafranc i Calella de Palafrugell, entre d’altres. L’eina està disponible per Android i per iOS i s’adapta a qualsevol dispositiu per tal de fer més fàcil la seva navegació.

Tall de veu_Laia Baró

Tots els podcasts Escoltar ara