Actualitat

Foto: IAS Girona

Girona té encara 31 hospitalitzats per Covid 19

divendres 19 de juny de 2020 | Esports

El nombre d’hospitalitzacions a la regió sanitària de Girona baixa amb 6 ingressats menys en una setmana. Encara resten 31 hospitalitzats.

D’aquestes 31 persones hospitalitzades, 6 es mantenen encara en estat greu, la mateixa xifra registrada a l’inici d’aquesta setmana. El nombre de personal sanitari infectat experimenta un lleuger descens, fins els 12 professionals, 3 menys que els registrats dilluns.

Durant la jornada d’ahir no es va registrar cap nova defunció segons les funeràries catalanes i 14 nous contagis. Es manté doncs la xifra de 798 defuncions a la pronvíncia de Girona i el nombre de contagis puja fins als 7.023 confirmats.

A l’Estat Espanyol ja es freguen els 244.700 casos i es sobrepassen les 27.100 defuncions- El Ministeri de Sanitat apunta que en aquesta darrera setmana s’han sumat més d’una cinquantena de noves defuncions, sent la xifra més elevada en els darrers 10 dies, però fa més d’un setmana que no s’actualitza la xifra total de defuncions a l’Estat. Pel que fa el nombre de nous contagis, segons Fernando Simón, l’Estat detecta en aquest moment l’origen d’entre el 60 i el 65 % dels nous casos de covid, tot i que encara hi ha un terç de contagis dels quals encara es desconeix el focus d’infecció.

Tots els podcasts Escoltar ara