Actualitat

Foto: COAC Girona

El Col·legi d’Arquitectes de Girona presenta un nou portal web

divendres 12 de juny de 2020 | Societat

Aquest inclou les obres seleccionades i premiades a totes les edicions que s’han celebrat dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona.

La Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya ha presentat avui el portal www.premisarquitecturagirona.cat, una nova pàgina web que inclou les obres seleccionades i premiades a totes les edicions que s’han celebrat dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, des del 1997 fins a l’actualitat.

El nou espai posa en valor el patrimoni arquitectònic més recent de la demarcació i, al mateix temps, la feina dels arquitectes. Són declaracions de Sílvia Musquera, vocal de cultura del COAC.

La 23a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona també té una important presència a la nova pàgina web. Una secció mostra la totalitat de les obres presentades i ofereix la possibilitat de votar per una d’elles com a candidata al Premi de l’Opinió. Un altre apartat inclou la presentació dels integrants del jurat. Ho explica Sílvia Musquera.

La presentació coincideix avui amb la data en la que estava previst que es lliuressin els premis, abans que aquest acte fos ajornat fins a la tardor per la declaració de l’estat d’alarma per la pandèmia de la COVID-19.

Tall de veu_Sílvia Musquera_web

Tall de veu_Sílvia Musquera_patrimoni

Tots els podcasts Escoltar ara