Actualitat

Foto: Som Sostre

Som Sostre denuncia una agressió verbal a uns sense sostre per part d’una parella de la Policia Municipal de Girona

divendres 5 de juny de 2020 | Successos i justícia

L’Ajuntament de Girona està investigant els fets i indica que les actuacions que estan realitzant a la zona són per queixes veïnals.

Som Sostre ha denunciat avui, a través d’un fil de Twitter, que dos agents de la Policia Municipal de Girona, han fet fora de males maneres uns sense sostre que dormien davant el Pavelló de Palau. Des de l’entitat, expliquen que els sense sostre, al mateix moment que es van sentir amenaçats per la policia, van trucar al portaveu de Som Sostre, Cristian Lienlaf. Ara, aquest denuncia que va sentir per telèfon que els agents responien amb males paraules els afectats i que un cop es va presenciar al lloc dels fets ell mateix, el cos de seguretat li va dir que tenien l’obligació de desallotjar-los.

El portaveu de Som Sostre, Cristian Lienlaf, explica que els agents es van negar a donar-li el número de placa quan els hi va demanar i que no està d’acord amb l’actuació que ha encomanat el consistori.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Girona està investigant els fets però indica que les actuacions que estan realitzant a la zona són per queixes veïnals.

Tall de veu_Cristian Lienlaf

Tots els podcasts Escoltar ara