Actualitat

Els 8 camps de golf que hi ha a la regió sanitària de Girona reobren les instal·lacions

divendres 22 de maig de 2020 | Esports

Els 8 camps de golf de la Costa Brava van poder dilluns tornar a obrir les seves instal·lacions amb l’entrada a fase 1 però amb nombroses restriccions.

Algunes de les mesures que s’han pres són el tancament de vestuaris i la limitació d’accés als lavabos en torns individuals o la prohibició de poder netejar l’equipament a les instal·lacions després de la pràctica. Alhora, també s’han introduït les reserves en línia i telefòniques, el pagament dels 'green fees' amb targeta de crèdit o per plataformes digitals o la prohibició de moure elements de senyalització com ara les banderes dels forats. Ho explica Rocio Aranda, representant de l’Associació de Camps de Golf de la Costa Brava i gerent del club Golf Aro Mas Nou de Platja d’Aro.

Des de l’Associació asseguren que el golf és una de les pràctiques esportives més segures, en ser un esport individual, en el qual l’esportista fa servir el seu propi material i es juga en un espai obert d’unes 60 hectàrees.

Ara, per recuperar l’activitat, els camps de golf gironins centren la campanya en els clients més locals, amb l’opció de poder ampliar fronteres després. Ho explica Rocio Aranda.

Durant aquest període d’inactivitat, l’Associació de Camps de Golf calculen pèrdues econòmiques de fins al 80%. La temporada del golf comença al mes de març i acaba prop del mes de novembre, i de moment les reserves del mes de juny estan a zero i la majoria dels clients estan cancel·lant les reserves d’estiu.

Tall de veu_Rocio Aranda_clients

Tall de veu_Rocio Aranda_mesures

Tots els podcasts Escoltar ara