Actualitat

Foto: COAC

El Col·legi d'Aparelladors engega una campanya perquè els establiments es puguin adaptar a les noves mesures sanitàries

divendres 22 de maig de 2020 | Societat

Les fases de desescalada aprovades pel Govern impliquen l'adopció obligatòria de mesures de prevenció que afecten la majoria d'establiments.

Aquests establiments han d'adaptar les seves instal·lacions per ajustar l'aforament, garantir les distàncies de seguretat, instal·lar mampares separadores, adoptar mesures d'higiene i prevenció i reorganitzar espais de treball, entre d’altres.. Per això, el Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació ha engegat una campanya per poder assessorar als establiments que necessitin fer adaptacions a les seves instal·lacions.

Miquel Vendrell, president del col·legi d’aparelladors de Girona, explica com és de necessària la figura de l’aparellador en la reactivació dels establiments.

Des del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació recorden que el perfil de l'aparellador és qui domina aspectes com el disseny d'espais, les reformes i les normes de seguretat i prevenció de riscos, i que com a institució pública es posa a la disposició de les pimes per assessorar-les i resoldre els seus dubtes. En aquest sentit el Col·legi disposa d'un servei de consulta gratuïta, per atendre a totes aquelles persones o entitats que necessitin resoldre dubtes o assessorament.

Tall de veu_Miquel Vendrell

Tots els podcasts Escoltar ara