Actualitat

Foto: Hospital Josep Trueta

L’Hospital Doctor Josep Trueta recupera l’activitat ambulat˛ria progressivament

divendres 22 de maig de 2020 | Salut

Aquesta activitat estarÓ del tot normalitzada a l'hospital a partir del pr˛xim mes de juny.

L'Hospital Doctor Josep Trueta va recuperant de manera progressiva tota l’activitat ambulat˛ria que es realitza, part de la qual es continuarÓ fent de manera telemÓtica i/o telef˛nica. AixÝ, l’activitat de Consultes externes ja s’ha recuperat a un 80%, un 50% de la qual ja Ús presencial i la resta es continua fent sense la presŔncia del pacient.

L’activitat d’endosc˛pies es comenša a recuperar paulatinament des del dia 4 de maig. L’Órea del cor tambÚ ha anat incrementant l’activitat programada. El Servei de Pneumologia la setmana passada ja va comenšar a fer les primeres proves funcionals respirat˛ries i les primeres broncosc˛pies a pacients no-Covid. Pel que fa a la Unitat del Son, tambÚ es va iniciar la recuperaciˇ lenta de l’activitat la setmana passada i es preveu que al llarg de la setmana que ve es pugui recuperar la normalitat del tot. Pel que fa a l’activitat de la Unitat de Diabetis, Endocrinologia i Nutriciˇ, s’ha doblat el nombre de pacients per tram horari d’atenciˇ per tal d’anar recuperant l’activitat que es va deixar de fer durant la primera fase de pandŔmia. La Unitat del Dolor estÓ assumint ara el 70% de l’activitat habitual i espera arribar la setmana que ve a fer el 100%. La Unitat de DiÓlisis ha continuat atenent a l’Hospital els pacients que fan hemodiÓlisis.

Els gabinets i unitats on es fan proves diagn˛stiques i terapŔutiques, i els hospitals de dia de tractaments tambÚ van tendint a la normalitzaciˇ, que es preveu que estigui recuperada el mes de juny.

Tots els podcasts Escoltar ara