Actualitat

Foto: Corredor Mató

Corredor Mató dissenya el primer protocol de neteja i desinfecció d’apartaments i cases turístiques a la Costa Brava

dijous 21 de maig de 2020 | Societat

Corredor Mató, agència immobiliària ubicada a Tamariu, en col·laboració amb l'empresa de neteja professional Acierta, han dissenyat un protocol de neteja i desinfecció d'alt estàndard pels seus apartaments i cases turístiques.

L'objectiu d'aquesta acció, la primera a la Costa Brava, és garantir la màxima seguretat pels clients en les estades als seus immobles de lloguer i, alhora, transmetre la tranquil·litat d'escollir aquest tipus d'allotjament per a les seves vacances.

El protocol d'alt estàndard per a la neteja i desinfecció de les instal·lacions s'ha dissenyat i aplicat des de fa un mes i es practica en tots els immobles d'aquesta agència i inclou la desinfecció de tots els espais dels immobles amb expressa dedicació a tots aquells elements que reben contacte freqüent, tal i com recomana l’OMS. Ho explica Sebastià Morató, Cap de Lloguers de Corredor Mató.

A l'espera que sorgeixi un segell de certificació oficial, com per exemple, la iniciativa de Turisme Portugal amb el segell Clean and Safe, Corredor Mató ha pres la decisió d'avançar-se i crear aquest protocol propi.

Tall de veu_Sebastià Morató

Tots els podcasts Escoltar ara