Actualitat

Foto: Educaciˇ

Educaciˇ ordenarÓ l'obertura d'escoles i instituts en fase 2 sense activitat lectiva

dijous 21 de maig de 2020 | Educaciˇ

A mÚs, el curs 2020-2021, que ha de comenšar al setembre, es posarÓ en marxa en una situaciˇ d'"emergŔncia educativa".

Les escoles hauran d'obrir l’1 de juny, aixÝ ho ha anunciat el Departament d’Educaciˇ. Aix˛ sÝ, amb diverses condicions: distribuint els alumnes en grups redu´ts, de fins a 13 alumnes a primÓria i 15 com a mÓxim a secundÓria, amb assistŔncia presencial de carÓcter voluntari i seguir oferint classes online com fins ara. L’objectiu de la tornada l’1 de juny Ús oferir suport a l'alumnat i a les famÝlies per˛ no fer classes. Sˇn declaracions del Conseller d’Educaciˇ, Josep Bargallˇ.

Pel que fa a les llars d'infants, podran obrir en fase 2 amb un mÓxim de 5 infants per espai i el Departament autoritzarÓ la seva reobertura sempre que confirmin el compliment de les mesures de prevenciˇ sanitÓries i d'higiene, i la realitzaciˇ de les mesures d'adequaciˇ d'espais. El curs acabarÓ el 19 de juny.

A mÚs, el curs 2020-2021, que ha de comenšar al setembre, es posarÓ en marxa en una situaciˇ d'"emergŔncia educativa". Amb unes mesures de Protecciˇ Civil i de salut p˙blica potser no tan restrictives com les d'ara al juny, per˛ que existiran. Durant el mes de juny cada centre haurÓ d'elaborar el seu "pla de contingŔncia" per a l'inici del curs 2020-21, a partir de "les orientacions" que el Departament farÓ p˙bliques la primera setmana de juny.

Tall de veu_Josep Bargallˇ

Tots els podcasts Escoltar ara