Actualitat

Foto: Diputació de Girona

La Diputació de Girona impulsarà la reactivació del teixit comercial i econòmic dels municipis

dimecres 20 de maig de 2020 | Societat

Ho farà a través d’un nou pla de reactivació del comerç i l’economia, oferirà una línia de subvencions d'entre 100.000 i 120.000 euros.

L'objectiu de la convocatòria és donar cobertura als ajuntaments el més aviat possible ja que els comerços s'han d'anar obrint de forma immediata, i així deixar marge als consistoris perquè s'organitzin de la manera que considerin més convenient. Ho explica el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer.

Les subvencions, van dirigides a ajuntaments i Entitats Municipals Descentralitzades. L'import de la subvenció no podrà superar, en cada cas, els 3.000 euros. Els criteris de valoració que es tindran en compte, entre d’altres, són les actuacions relacionades amb el desenvolupament econòmic local que s'hagin dut a terme i es valorarà tenir concedides subvencions per l'Àrea de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local de l'ens supramunicipal que hagin estat afectades per la covid-19.

La proposta va comptar amb el suport de tots els grups excepte la CUP, que hi va votar en contra perquè considera que les bases establertes són poc concretes i subjectives.

Tall de veu_Miquel Noguer

Tots els podcasts Escoltar ara