Actualitat

Foto: Girona FC

El Girona va fer ahir el primer entrenament a la Vinya amb grups reduïts de 10 jugadors

dimarts 19 de maig de 2020 | Esports

El club blanc i vermell va tornar el cap de setmana passat als entrenaments a les instal·lacions de la Vinya de forma individual.

Ara, després de 8 dies, els de Pep Lluís Martí han pogut fer un pas més endavant cap a la nova normalitat esportiva i han iniciat els entrenaments en grups reduïts de 10 futbolistes.

Borja García, jugador del Girona, reconeixia ahir després de l’entrenament que tot l’equip va agrair trepitjar la gespa després del confinament però que també va ser una setmana atípica i que ara ja s’han pogut acostar una mica més a la realitat de la competició.

De moment, el club gironí no fa ús dels vestuaris i els jugadors mantenen la mateixa rutina d’arribada i sortida de les instal·lacions que en la fase d’entrenaments individuals, en diferentes tongades. Es van programar fins a tres sessions per als tres grups de jugadors, una estructura que s'anirà repetint durant els propers dies. En aquesta divisió de grups, Pep Lluís Martí ha inclòs diverses posicions del camp, sempre amb un porter.

Tall de veu_Borja García

Tots els podcasts Escoltar ara