Actualitat

Foto: L'Aula Espai d'Estudis

Neix a la Bisbal d’Empordà el primer casal d’estiu online de Catalunya

dimarts 19 de maig de 2020 | Educació

S’ha creat com a alternativa als casals tradicionals davant la incertesa de la crisi de la Covid 19.

L’acadèmia l’Aula Espai d’Estudis, de la Bisbal, farà com cada any el casal d’estiu, però com a novetat ho farà de manera telemàtica. El risc de fer-lo de manera presencial sumat als dubtes dels pares i mares a l’hora d’inscriure els seus fills han provocat aquesta solució pionera a Catalunya.

La intenció de l’acadèmia empordanesa és dur a terme les mateixes activitats que es podrien fer en un casal tradicional, però a través d’una pantalla. La directora de l’Aula Espai d’Estudis, Andrea González, assegura, però, que no serà a través de vídeos sinó amb un professor a l’altra banda de l’ordinador.

Per evitar que les activitats de manera online provoquin que el nivell d’atenció dels alumnes baixi, l’acadèmia ha plantejat un procés personalitzat perquè els alumnes triïn cada setmana el menú d’activitats. En aquest sentit, Andrea González explica que les activitats estan adreçades a nens i nenes de diferents franges d’edat.

Està previst que el casal obri, de la mateixa manera que els casals tradicionals, dia 23 de juny, si s’assoleix el mínim de 25 alumnes.

Tall de veu_Andrea González_edat

Tall de veu_Andrea González_professor

Tots els podcasts Escoltar ara