Actualitat

Foto: B&C Transfers

B&C Transfers, l’empresa VTC líder a Girona, ha adquirit una màquina d’ozó per desinfectar els seus vehicles

dimarts 19 de maig de 2020 | Societat

Juntament amb l’ús de mascaretes, guants i gel hidroalcohòlic, es prepara per reactivar el servei després d’una forta caiguda.

B&C Transfers és l’empresa líder de Vehicles de Transport amb Conductor a la província de Girona. Compten amb un servei similar al proporcionat per taxis, però actuen només amb cita prèvia i els seus clients principals són empreses, hotels i clients particulars que acostumen a fer desplaçaments des de les comarques gironines, en direcció a Barcelona i i l’aeroport, o al contrari.

L’empresa ha adquirit aquesta setmana un canó d’ozó per accentuar la desinfecció dels 9 vehicles que té a la seva disposició amb la màxima seguretat, més enllà de l’ús de líquid desinfectant, guants, mascaretes i gel hidroalcohòlic.

Francesc Coll, gerent de B&C Transfers, explica que es farà una desinfecció dels vehicles després de cada client i s’utilitzarà, com a afegit, la màquina d’ozó un cop al dia.

Durant aquest període d’estat d’alarma, l’activitat de B&C Transfers s’ha reduït considerablement, i han aprofitat per desinfectar tots els vehicles i adaptar-los a la nova normalitat. Francesc Coll confia en poder reactivar el servei aviat i assegura que ja han començat a notar els primers moviments d’algunes empreses.

La màquina d’ozó per desinfectar els cotxes s’empra durant 10 o 15 minuts, amb les portes tancades, deixa anar un gas que desinfecta de gèrmens i bacteris amb molta més eficiència que altres productes. Un cop passat aquest període el cotxe es ventila durant 10 minuts més i ja es pot tornar a fer servir.

Tall de veu_Francesc Coll_reactivació

Tall de veu_Francesc Coll_desinfecció

Tots els podcasts Escoltar ara