Actualitat

Foto: Universitats de Catalunya

Les proves d'accÚs a la universitat d'aquest any es faran els dies 7, 8, 9 i 10 de juliol

dimarts 19 de maig de 2020 | Educaciˇ

Els exÓmens es duran a terme un dia mÚs del que estava previst per garantir la seguretat dels estudiants.

Segons ha informat la Secretaria d'Universitats i Recerca de la Generalitat, s'hi ha afegit el 10 de juliol per poder complir amb les mesures de seguretat que marquen les autoritats sanitÓries. Amb aquest dia afegit, es pot fer una nova distribuciˇ de les franges horÓries. Els pr˛xims dies es farÓ p˙blic l'horari dels exÓmens.

Com ja hem informat en anteriors ocasions, els exÓmens de selectivitat es faran en universitats per˛ tambÚ en centres de SecundÓria, p˙blics i concertats. Es vol fer una distribuciˇ de l’alumnat de proximitat de manera que tant estudiants com professorat s'hagin de desplašar el mÝnim possible.

Des de divendres i fins al 15 de juny, estÓ obert el termini de matriculaciˇ i serÓ el mateix per a l'alumnat de matrÝcula lliure, per als de segon de Batxillerat i per als de Cicles Formatius de Grau Superior.

A mÚs, s'endarrereixen les proves per a majors de 25 i 45 anys i les d'accÚs als graus en Educaciˇ Infantil i PrimÓria, per adaptar el calendari a les necessitats de la lluita contra la Covid-19

Tots els podcasts Escoltar ara