Actualitat

Foto: Spar Citylift Girona

L’UniGirona renova Laia Palau una temporada més

dilluns 18 de maig de 2020 | Esports

Després de dies sense activitat i sense conèixer encara el pressupost de la temporada vinent, el club gironí ha renovat per la temporada 2020-2021 la base barcelonina de 40 anys que s’ha convertit en l’eix vertebrador del club.

Laia Palau tenia clar que es volia retirar de la selecció espanyola després dels Jocs Olímpics de Tòquio 2020 i estava encara a l’espera de valorar si jugava un any més amb l'Uni, però la pandèmia del coronavirus li ha modificat tots els esquemes i ha optat per renovar amb el club gironí un any més.

Pere Puig, director esportiu de l’Spar Girona, reconeix que estan molt contents d’haver renovat el contracte amb la Laia Palau i que això fa les coses molt més senzilles.

Va arribar a Girona al 2018 ja amb Èric Surís al capdavant i durant la seva trajectòria amb l’equip s’ha fet amb Lliga aconseguida el 5 de maig de 2019 i la Supercopa d’aquesta passada temporada. A més, també ha assolit dues lligues catalanes, aquest any ha disputat per 15a vegada l’Eurolliga, ja com a capitana de l’equip gironí i és la jugadora amb més medalles a nivell estatal, amb un total de 12, sumant Mundials, Europeus i Jocs Olímpics.

La renovació de la pivot barcelonina se suma a les renovacions ja confirmades d’Helena Oma, María Araújo, Marta Xargay i la incorporació de Julia Reisingerová per a la temporada 2020-2021, i ara la direcció esportiva treballa amb les renovacions del tècnic, Èric Surís, i de l’aler nigeriana, Elonu.

Tall de veu_Pere Puig

Tots els podcasts Escoltar ara