Actualitat

Foto: Ajuntament de Girona

Es cancelˇlen les Jornades Imatge & Recerca d’aquest any per la Covid-19

dilluns 18 de maig de 2020 | Cultura

La celebració dels 30 anys de les jornades, que s’havia de realitzar aquest 2020, es farŕ, per algunes activitats, de manera telemŕtica.

Les Jornades Imatge & Recerca reunien cada dos anys experts i aficionats per debatre i analitzar el patrimoni fotogrŕfic i audiovisual, perň s’han hagut de cancelˇlar per la incertesa de la crisi sanitŕria. L’edició d’enguany s’havia de celebrar entre el 4 i el 7 del mes de novembre, i havia de servir també per commemorar el 30č aniversari de la primera edició de les jornades.

La intenció del Centre de Recerca i Difusió de la Imatge de l’Ajuntament de Girona i l’Associació d’Arxivers de Catalunya, les entitats organitzadores, és poder celebrar l’aniversari, així que estan considerant diverses opcions per poder realitzar algunes activitats en línia. Ho explica el director del Centre de Recerca i Difusió de la Imatge, Joan Boadas.

Des de sempre oferien també tallers relacionats amb el món de la imatge abans i després de la celebració de les jornades. La passada edició, celebrada el 2018, va reunir al Palau de Congressos de Girona nombrosos experts nacionals i també internacionals que van donar el seu punt de vista sobre el món de la fotografia i l’audiovisual. Joan Boadas assegura que aquest any també estaven convidats experts internacionals, perň les dificultats per trobar hotels i vols han provocat la cancelˇlació de l’edició.

Aquesta havia de ser la 16a edició de les Jornades, que van començar el 1990 i s’havien celebrat de manera ininterrompuda fins aquest any.

Tall de veu_Joan Boadas_cancelˇlació

Tall de veu_Joan Boadas_online

Tots els podcasts Escoltar ara