Actualitat

Foto: Girona FC

El Girona de futbol segueix entrenant de manera individual a l’espera de saber quan podrÓ tornar a jugar

divendres 15 de maig de 2020 | Esports

La intenciˇ de La Lliga Ús reprendre la competiciˇ el 12 de juny i el play-off d’ascens a 1a es podria allargar fins l’agost.

El president de La Lliga, Javier Tebas, va dir fa uns dies que considera que els equips de 1a i 2a divisiˇ podrien tornar a jugar a partir del 12 de juny. La intenciˇ Ús que hi hagi partits de Lliga cada dia fins que s’acabi la competiciˇ i d’aquesta manera es podrien disputar totes les jornades restants abans del mes d’agost.

Els equips segueixen entrenant de manera individual amb la vista posada a mitjans de juny. AixÝ i tot, aquesta data es podria ajornar en funciˇ de les circumstÓncies sanitÓries del paÝs. Ho explica el president de la Lliga, Javier Tebas, en el programa El Partidazo de Movistar.

MÚs enllÓ, el calendari del Girona anirÓ marcat pel play off per pujar a primera, ja que com a 5Ŕ classificat, tÚ moltes opcions d’acabar disputant la fase d’ascens. Les eliminat˛ries es jugarien en les mateixes condicions que les ˙ltimes temporades, per˛ la data encara no estÓ clara. Javier Tebas assegura a El Partidazo que es podrien disputar la primera setmana d’agost.

TambÚ s’ha plantejat l’opciˇ de dur a terme concentracions dels equips, de manera que els jugadors estiguin en quarantena una setmana sencera abans de disputar partits. Aquest escenari ja s’ha implantat a la Bundesliga, la Lliga alemanya. De fer-se, el Girona hauria de buscar un allotjament alternatiu a les instalĚlacions de La Vinya, i des del club ja s’estan plantejant hotels propers al centre d’entrenament, tot i que a dia d’avui encara estan tancats.

Tall de veu_Javier Tebas_2a Divisiˇ

Tall de veu_Javier Tebas_12 de juny

Tots els podcasts Escoltar ara