Actualitat

Foto: COAC Girona

La Demarcació de Girona del COAC impulsa una jornada online per presentar el projecte educatiu "ArquiEscola”

divendres 15 de maig de 2020 | Educació

Ahir es va fer la presentació virtual a tot Catalunya dins la Setmana de l’Arquitectura del 7 al 17 de maig.

L’activitat és un projecte curricular i transversal a totes les matèries, per apropar l'arquitectura a les escoles a partir de les noves estratègies pedagògiques d'ensenyament significatiu i treball per projectes. Ho explica el president de la Demarcació de Girona del Col.legi d’Arquitectes de Catalunya, Marc Riera.

La presentació virtual va ser a càrrec de Laura Gómez, del col·lectiu Globus Vermell, i estava oberta als centres docents i arquitectes de tot l’àmbit territorial català. L’acte gratuit també va comptar amb la presència de Neus Roca, vocal de Formació i Ocupació de la Demarcació de Girona del COAC. Totes dues van exposar les principals característiques i el funcionament del programa educatiu i com s’hi pot participar.

Amb aquest projecte el COAC vol afavorir la construcció participada dels entorns urbans dels més joves, estimular el seu criteri per decidir sobre els espais que habitem i crear consciència sobre la influència de l’arquitectura en la nostra salut, entre d’altres. Les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina web de l’Escola Sert. Avui es presentarà la publicació digital “Experiències del Confinament” un recull d’articles escrits per diferents experts que ens permet reflexionar al voltant de necessitats bàsiques com l’habitatge i el comerç.

Tall de veu_Marc Riera

Tots els podcasts Escoltar ara