Actualitat

Foto: Ajuntament de Girona

L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, fa una crida a reactivar l’economia i a generar recursos

divendres 15 de maig de 2020 | Política

Des de l’Ajuntament de Girona han donat suport a persones vulnerables i darrerament s’han anat sumant noves persones de famílies que no eren vulnerables sobretot afectades per ERTOS.

Durant el darrer mes s’han donat 993 ajudes en total. L’alcaldessa de Girona, ha tornat a reclamar al govern espanyol que treballi perquè els ciutadans que han patit ERTOS es tramitin immediatament. Madrenas alerta que cal una reactivació de l’economia inmediata. Són declaracions de Marta Madrenas.

L’Ajuntament de Girona obrirà les biblioteques al públic el 25 de maig però només per servei de préstec. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha dit que garantiran les mesures necessàries de desinfecció perquè els ciutadans puguin utilitzar el servei.

A més, el consistori està treballant per ajudar el sector del turisme i el del comerç. A partir del 20 de maig els ciutadans es podran descarregar l’aplicació La Compra per potenciar el consum amb els comerços locals.

En matèria de seguretat, dimecres es van posar 36 sancions per incomplir el confinament. Des que va començar l’estat d’alarma s’han posat 3.096 sancions.

Tall de veu_Marta Madrenas

Tots els podcasts Escoltar ara