Actualitat

Foto: COAC Girona

La Taula de la construcció de Girona proposa diferents mesures per a la reconstrucció del sector

dijous 30 d'abril de 2020 | Societat

Va decidir en una reunió el 22 d’abril que serà necessari i urgent, un cop superada la fase de confinament del sector, aplicar mesures que facin possible la seva recuperació.

Els professionals van acordar que caldrà parar atenció a les petites i mitjanes empreses, als treballadors autònoms en especial els que estan adscrits a mutualitats alternatives, per tal que ningú quedi al marge de l’ajuda pública. També, caldrà incentivar la recuperació de l’activitat del sector immobiliari amb mesures econòmiques, financeres i fiscals que permetin continuar les obres i els projectes que s’han hagut d’aturar i, impulsar-ne de nous. Ho explica el president del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Girona, Miquel Vendrell.

Des de la Taula de la Construcció expliquen que de cares al futur del sector s’obriran espais de debat i els canvis necessaris que caldrà introduir a les pràctiques professionals, per adaptar les noves construccions o la rehabilitació de les existents per quan se superi la pandèmia.

Tall de veu_Miquel Vendrell

Tots els podcasts Escoltar ara