Actualitat

Foto: COAC Girona

El Col·legi d’Arquitectura ajorna a la tardor els Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2020

dimecres 29 d'abril de 2020 | Societat

Alhora, també s’ha aplaçat la presentació de les obres seleccionades que estava prevista per demà.

L’acte de lliurament de la 23a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona del COAC s’havia de celebrar el 12 de juny, però amb motiu de la pandèmia del coronavirus s’ha ajornat fins a la tardor sense data concreta encara.

Marc Riera Guix, president de la Demarcació de Girona del Col.legi d’Arquitectes de Catalunya, diu que estan molt pendents de l’evolució de la pandèmia per concretar una data i també pel futur dels premis.

Els Premis d’Arquitectura són un exemple de la funció del COAC de mostrar i difondre els valors de l’arquitectura en el conjunt de la societat, i ara és un moment clau per donar aquesta visibilitat. Ho explica Marc Riera Guix

Els premis de la demarcació de Girona han rebut un total de 57 projectes, dels quals 32 aspiren al premi a la categoria d’arquitectura; 10, al d’interiors; 9, al d’efímers i 6, al de paisatges. A la categoria d’arquitectura, la que ha rebut més projectes, hi ha 17 projectes d’obra nova i 15 reformes o rehabilitacions. Es tracta segons el seu ús de 24 habitatges, dues naus industrials, dos estudis, dos equipaments, un hotel i un monument. Els projectes es poden visualitzar al web premisarquitecturagirona.cat, on també es pot encara votar al premi de l’opinió 2020.

Tall de veu_Marc Riera_futur

Tall de veu_Marc Riera_funció

Tots els podcasts Escoltar ara