Actualitat

Foto: Blasting News

Ciutadans presenta un decàleg de mesures per ajudar al sector primari

dimecres 25 de març de 2020 | Societat

Ciutadans vol posar el focus en la importància del sector de l’agricultura i la ramaderia, especialment durant aquesta crisi, ja que garanteix l'abastament a tota la població. Una mesura tant a nivell local a Girona, com de tot l'Estat Espanyol.

Ciutadans demana, entre altres mesures, que el sector primari es consideri un sector prioritari, amb les mesures de prevenció sanitària pertinents a la situació actual. Són declaracions del portaveu de Ciutadans a Girona, Daniel Pamplona.


Una altra de les mesures proposades és facilitar una ajuda econòmica per desenvolupar la seva activitat, com per exemple, permetre als agricultors autònoms no pagar la cuota mentre s’allargui l’estat d’alarma i recolzar la iniciativa de la Comissió Europea de crear una inversió per aquest sector. Són declaracions de Daniel Pamplona.


També demanen ampliar els terminis perque aquests agricultors puguin demanar ajudes a la Política Agrària Comú, més enllà del 15 de juny previst i per contractar segurs agraris, i facil·litar que puguin fer sol·licituds telemàtiques.

A nivell local, Daniel Pamplona demana que, ara més que mai, es consumeixin productes locals

Tall de veu _ Daniel Pamplona _ mesures de seguretat

Tall de veu _ Daniel Pamplona_ productes locals

Tall de veu _ Daniel Pamplona _ iniciativa Comissió Europea

Tots els podcasts Escoltar ara