Actualitat

Foto: Twitter: @unigirona

Últimes entrades a la venta pel duel de l’Spar Citylift contra el Perfumerías Avenida el diumenge

divendres 14 de febrer de 2020 | Esports

El proper diumenge les jugadores de l’Uni Girona s’enfronten al Perfumerías Avenida, el primer classificat de la Lliga Femenina, en un duel esperat a les instal·lacions de Fontajau. Després de les inundacions del temporal Glòria serà el primer partit que gironines juguin al pavelló, amb el nou parquet de la Generalitat provinent des de Tarragona cedit fins a final de temporada.

I la incertesa que ha causat el temporal Glòria, no ha estat motiu per restar aficionats diumenge a Fontajau. El club preveu que les entrades del clàssic duel de Lliga Femenina s’esgotin i es concentrin unes 4.500 persones al pavelló.

A més, ha demanat als seguidors que vagin vestits de vermell, o amb la samarreta que va dissenyar el club amb el lema “juntes ens aixecarem” com a campanya de lluita per refer-se del temporal Glòria, per tenyir Fontajau de color vermell en suport a les d’Èric Surís.

El Perfumerías Avenida lidera ara mateix la Lliga Femenina amb dues victòries sobre l'Uni Girona. L’Spar Citylift intentarà remuntar després de les derrotes contra el Guipuzkoa i l'Araski, a casa, i l'Ensino, a fora. Aquest serà el primer partit directe de les gironines, que s’enfrontaran el proper dia 22 al Gernika, segon classificat, i amb Schio dijous, també a Fontajau.

Tots els podcasts Escoltar ara