Actualitat

Foto: Twitter: @gironafc

El Dépor de Vázquez i el Girona de Martí es veuran les cares aquest vespre a Riazor

divendres 14 de febrer de 2020 | Esports

Els blancs i vermells busquen aquest vespre la seva 3a victòria consecutiva contra el club de la Corunya després que el resultat del darrer partit contra l’Osca els situés a la 5a posició de la classificació, dins de la zona de play off i amb opcions encara d’optar a l’ascens directe.

L’entrenador del Girona, Pep Lluís Martí, que es trobarà amb l’equip que va dirigir en el tram final de la passada temporada, considera que les claus del partit sean l’encert, la paciència, i el control de les emocions.

El Girona, amb aquest partit, busca consolidar la seva bona ratxa per pressionar els equips de la zona alta que l’esperen en els propers duels. El míster, però, diu que el focus està partit.

Dins de la llista de convocats, Pep Lluís Martí ha optat per convocar Mojica i Jozabed, que no van formar part del partit contra l’Osca. Jozabed es troba en el lloc de Diamanka, però haurem d’esperar per veure si el míster opta per Mojica, després del gran darrer partit de Brian Oliván. Tampoc s’ha convocat a Calavera, i Jonathan Soriano segueix al marge per molèsties encara.

Tall de veu_Pep Lluís Martí_partit a partit

Tall de veu_Pep Lluís Martí_paciencia

Tots els podcasts Escoltar ara