Actualitat

Foto: Fundació Oncolliga

La primera edició de l’OncoMusicfest de la Fundació Oncolliga portarà artistes com Doctor Prats, Miquel Abras i l’Orquesta Di-Versiones

divendres 14 de febrer de 2020 | Cultura

Calonge i Sant Antoni acolliran aquesta primera edició de l’OncoMusicFest el proper 25 d’abril amb un festival de música solidari organitzat per la Fundació Oncolliga Girona i els ajuntaments d’aquests municipis.

El festival té com a objectiu recollir fons per ajudar els malalts de càncer i les seves famílies. La Presidenta de l’Oncolliga, Lluïsa Ferrer, explica com, una vegada més, s’ha pogut dur a terme la iniciativa de l’Oncolliga.

El Palau Firal del municipi serà l’escenari que acollirà artistes com Doctor Prats, Haldor Mar, Miquel Abras, Strombers i Orquestra Di-Versiones, entre d’altres, per acollir famílies amb concerts de tarda-nit i diverses activitats programades al llarg del matí com ara colles geganteres, tallers de maquillatge i castells inflables. L’hora del vermut també vindrà acompanyada de l’actuació del grup local Litus i serà gratuïta. També hi haurà servei de bar i un espai de food trucks. Ho explica Lluïsa Ferrer.

Les entrades es podran adquirir de manera anticipada a través de la plataforma Atrápalo i també es vendran a taquilla el mateix dia de la festa.

Tall de veu_Lluïsa Ferrer_delegació

Tall de veu_Lluïsa Ferrer_famílies

Tots els podcasts Escoltar ara