Actualitat

Foto: Girona FM

La presentaciˇ mundial de Casa Cacao dels Germans Roca i el concurs de Xuixos formaran part de la primera Fira └gora Dolša de Girona

divendres 14 de febrer de 2020 | Cultura

Avui s’ha presentat la primera ediciˇ de la Fira └gora Dolša que arriba a Girona amb novetats com la inauguraciˇ del nou local dels Germans Roca, la Casa Cacao i el Concurs de Xuixo que es celebrarÓ a la MercŔ.

Aquesta primera ediciˇ es celebrarÓ del 29 de febrer al 2 de marš i seran tres dies de degustaciˇ i venda de dolšos, concursos, showrooms i activitats relacionades amb el mˇn de la reposteria. Entre les novetats mÚs destacades hi haurÓ la inauguraciˇ del nou local dels Germans Roca que tancarÓ la fira el dia 2 de marš i serÓ al mateix moment quan se sabrÓ guanyador del concurs de Xuixos.

La Regidora de Promociˇ Econ˛mica, Gl˛ria Plana, ha explicat que calia fer una fira d’aquest tipus per vestir el concurs del xuixo.

El concurs de Xuixos es celebrarÓ el dia 1 de marš i en ell diversos cuiners crearan xuixos de molts tipus com xuixos gelats, xuixos a la brasa, el gelat de xuixo i postres de xuixos. El concurs serÓ a porta tancada i ja hi ha una dotzena d’inscrits. Salvador GarcÝa Arbˇs explica la importÓncia de guanyar aquest concurs.

La programaciˇ de la fira tambÚ comptarÓ amb un tast de vins maridats amb pastissos i una tarda dedicada totalment a la xocolata.

Tall de veu_Gl˛ria Plana

Tall de veu_Salvador Garcia-Arbˇs

Tots els podcasts Escoltar ara