Actualitat

Foto: entitatager.cat

El Cinema Truffaut acullirÓ avui i dijous vinent els Premis Voc, la mostra de versiˇ original en catalÓ

dijous 13 de febrer de 2020 | Cultura

Arriba a Girona la 4a ediciˇ dels premis VOC, premis i mostra especialitzada en curtmetratges de ficciˇ i documentals en llengua catalana que organitza Ďmnium Cultural.

Una mostra que va engegar oficialment el 6 de febrer de 2020 al CineBaix de Sant Feliu de Llobregat i es veurÓ a mÚs de 30 seus dels Pa´sos Catalans i d’Europa, entre elles, el cinema Truffaut de Girona.

L’objectiu dels premis Ús incentivar la producciˇ de continguts audiovisuals en llengua catalana i contribuir en la seva difusiˇ. Per aix˛ els premis reconeixen els millors curtmetratges, websŔries, videoblogs i altres nous formats originas en catalÓ. Ho explica Sergi Font, president d’Omnium GironŔs.

La mostra compta amb dues sessions en les quals hi haurÓ diferents projeccions, entre elles dues candidates a millor curtmetratge de ficciˇ als Premis Goya, “Hawaii” i “Vaca”. TambÚ es mostrarÓ el documental “Savis de l’horta”, que ha rebut 18 nominacions i 9 premis, “Negre de Merda”, provinent del DocsBarcelona o tambÚ el curtmetratge documental “sense filtres”, produ´t al GironŔs per Jordi Cruset Font.

Les projeccions al Cinema Truffaut es faran avui a les 6 de tarda i el proper dijous 20 de febrer a la mateixa hora.

Tall de veu_Sergi Font

Tots els podcasts Escoltar ara