Actualitat

Foto: sies.tv

La concessió del Trenet Turístic a Girona segueix parada i des de l’Ajuntament, de moment, no pensen en tornar a incorporar-lo a la ciutat

dijous 13 de febrer de 2020 | Infraestructures

La ciutat de Girona resta sense trenet turístic des de fa gairebé 1 any i l’Ajuntament no preveu renovar la concessió. El consistori al·lega que no han volgut renovar el servei ja que el que es pretén és que la gent es mobilitzi a peu per un Barri Vell que ja té prous casuístiques per afegir-ne una de més.

A més, la Regidora de Promoció Econòmica, Glòria Plana, explica en una entrevista a Girona Fm, que si alguna vegada tornés el trenet turístic no seria com el que havia tingut la ciutat fins ara.

Plana afegeix que si es volgués continuar amb un Trenet Turístic s’hauria de fer un canvi de ruta que no passés per la Catedral i Sant Fèlix i que passés per Sant Daniel i també caldria reduir les dimensions del vehicle. Tot i així, la regidora ha indicat que el Trenet Turístic, ara per ara, no és una prioritat encara que podrien estudiar incorporar un tipus de vehicle per gent amb mobilitat reduïda.

Tall de veu_Glòria Plana

Tots els podcasts Escoltar ara