Actualitat

Foto: Twitter: @geieg1991

El GEIEG de Sant Ponç podria entrar en funcionament gairebé en la seva totalitat abans que acabi el mes

dimecres 12 de febrer de 2020 | Esports

Les instal·lacions del GEIEG de Sant Ponç van ser una de les més perjudicades pel desbordament del riu Ter fruit del temporal Glòria.

El president del GEIEG, Francesc Cayuela, assegura que està previst que les instal·lacions de Sant Ponç tornin a funcionar amb normalitat en un 80% a finals d’aquest mes de febrer. Són declaracions, de Francesc Cayuela.

El president explica que també s’està treballant per poder obrir la piscina de 50 en un temps molt breu, però encara no treballen amb un termini concret.

Totes aquestes tasques de reparació suposen un import molt elevat pel club, encara sense concretar, però el president Cayuela assegura que es restablirà el servei habitual dels socis molt aviat.

El club porta treballant des del primer dia per reparar el més ràpid possible les instal·lacions, i poder tornar a la normalitat. De moment, el club ha reubicat de manera provisional les activitats que es fan a Sant Ponç; com el gimnàs i les activitats dirigides a les instal·lacions de Sant Narcís, o les pistes de pàdel municipals de la Devesa o del Servei d’Esports de la UdG.

Tall de veu_Francesc Cayuela_instal·lacions

Tall de veu_Francesc Cayuela_diners

Tots els podcasts Escoltar ara