Actualitat

Foto: Azahara

El Col·legi d’Economistes de Girona i l’associació Azahara signen un conveni de mentoria social per persones emprenedores en risc d’exclusió social

dimecres 12 de febrer de 2020 | Societat

Les persones d’origen immigrant o en situació de risc d’exclusió social que vulguin engegar un nou projecte empresarial amb compromís social podran gaudir a partir d’ara un mentor expert en economia que els acompanyi i els assessori. És una iniciativa fruit de d’un conveni entre l’associació Azahara i la seu a Girona del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Mohamed El Amrani, president d’Azahara, una associació cultural per a la cooperació al desenvolupament a comarques gironines, explica que aquestes mentories es faran un cop a la setmana i de manera totalment voluntària per part dels col·legiats.

Aquestes mentories per part del col·legi, que compta amb més de 700 col·legiats i col·legiades, formaran part del projecte Mixtura, un programa d'acompanyament per a nous projectes que tinguin l’objectiu de potenciar la cohesió, la inclusió i la convivència a Salt i Girona impulsada per l'associació Azahara amb la col·laboració de l'Obra Social La Caixa. Ho explica Mohammed El Amrani.

Per poder beneficiar-se d’aquestes mentories, els interessats han de posar-se en contacte amb l’associació Azahara a través del web saltesmixtura.com i exposar el seu projecte per valorar si realment té un impacte social. Un cop seleccionat, es rep una formació en diferents àmbits de màrqueting i finances, i després ja es posa en marxa el projecte de mentoria.

Tall de veu_Mohamed El Amrani_acord

Tall de veu_Mohamed El Amrani_projecte Mixtura

Tots els podcasts Escoltar ara