Actualitat

Foto: ara.cat

El portaveu de Guanyem Girona, Lluc Salellas, critica que el govern de Marta Madrenas imposi multes elevades als propietaris de gossos, però no hagi construït cap espai de lleure des de fa més de 5 anys

dimecres 12 de febrer de 2020 | Societat

Al ple de febrer que es va celebrar dilluns es va aprovar una nova ordenança de tinença d’animals per substituir a la del 2009 que inclou, entre altres mesures, que els propietaris dels gossos hauran de recollir els excrements i netejar les miccions. En cas que no es faci, es sancionarà amb multes d’entre 100 i 1.500 euros.

El portaveu del grup municipal Guanyem Girona, Lluc Salellas, va dir ahir a una entrevista a Girona FM que veu bé aprovar una nova ordenança però que alhora l’Ajuntament també hauria de fer accions per millorar el dia a dia dels gossos a la ciutat.

Salellas explica que Girona compta amb molts pocs espais de lleure per animals i l’Ajuntament fa més de 5 anys que no en construeix cap. Lluc Salellas valora algunes zones en els quals es podria construir aquests espais.

El cap de l’oposició també exposa que ara s’obrirà un període d’al·legacions després d’haver-se aprovat la nova ordenança al ple, que només va rebre els vots a favor del grup de govern, i que els diferents grups municipals al·legaran el que vegin convenient abans de fer la votació definitiva.

Tall de veu_Lluc Salellas_espais

Tall de veu_Lluc Salellas_ajuntament

Tots els podcasts Escoltar ara