Actualitat

Foto: Girona FM

Snarky Puppy, Ben l’Oncle Soul, The Cat Empire o Hannah Williams són alguns dels artistes que participaran a l’edició d’enguany del Black Music Festival

dimarts 11 de febrer de 2020 | Cultura

28 artistes, 12 d’ells de participació local, passaran per la 19a edició del Festival de Música Negra de Catalunya, que enguany recollirà un total de 37 esdeveniments, entre concerts i activitats.

Un festival que es celebrarà del 6 al 29 de Març a diferents llocs de Catalunya, amb Girona i Salt com a epicentre i que farà pujar als escenaris gironins artistes de renom dins la música negra com Ben l’Oncle Souls, Hannah Williams, els Barcelona Gospel Messengers, el flopsy style de Strombers, Aiala o Snarky Puppy, guanyadors de 3 Premis Gammy, d’entre altres artistes.

Una de les novetats d’aquest any és la “Silent Black”, una discoteca itinerant pel barri vell de Girona a través d’auriculars. Ho explica el director del Black Music Festival, Pau Marquès.

Aquesta edició també acollirà el primer concert oficial de la Black Music Big Band Junior, la germana petita de la Black Music Big Band formada per nens i nenes de 9 a 14 anys, una jornada de cultura urbana i hip hop al parc Central amb Arianna Puello i el Black Music Picnic al Parc del Migdia amb Dàmaris Gelabert.

Tall de veu_Pau Marquès

Tots els podcasts Escoltar ara