Actualitat

Foto: cataloniaopendoors.cat

La primera edició de la Catalonia OpenDoors arriba a Girona el dia de Sant Jordi per acollir 250 persones a comarques gironines perquè puguin conèixer de primera mà la realitat catalana

dimarts 11 de febrer de 2020 | Societat

Catalonia OpenDoors porta la seva primera edició a Girona amb l’objectiu d’acollir 250 persones a les llars de les comarques gironines i ajudar-los a conèixer el què passa a Catalunya.

Una de les membres de l’equip d’organització del Catalonia OpenDoors, Pat Vila, ha explicat que el millor perquè la gent de fora de Catalunya conegui el que passa al nostre país és fer-la trepitjar la terra i que el més important és que es crein lligams entre els ciutadans d’arreu del món. Pat Vila explica que ja feia molt de temps que no es duia a terme un projecte així.

Segons Pat Vila, també són claus els lligams emocionals que s’estableixen per una millor comprensió i respecte de l’entorn i que la xifra de 250 persones està fixada perquè aquesta iniciativa tingui molt de pes. Escollir Girona com a ciutat d’aquesta iniciativa ha estat perquè és un territori significatiu. Són declaracions de Pat Vila.

El projecte està impulsat per Foreign Friends of Catalonia, una associació formada per persones independents i compromeses activament en la defensa del dret a l’autodeterminació amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, la Diputació, la Cambra de Comerç i el consorci Diplocat i es celebrarà els dies 23 i 24 de febrer.

Tall de veu_Pat Vila_projecte

Tall de veu_Pat Vila_Girona

Tots els podcasts Escoltar ara